ROT-renovering av Sveaskolan

JENSEN grundskola Örebro flyttar in i våra lokaler, i Sveaskolan. Innan inflyttningen som sker hösten 2024 ska vi på Futurum tillsammans med SjötorpsHus Länk till annan webbplats. totalrenovera lokalerna.

Bild: David Nises, Futurum Fastigheter

 

Projektet innebär en ROT-renovering gällande ventilation, el, värme, vatten, avlopp och mark samt en del minder anpassningar av skolan för elever i årskurs 6-9. Renoveringen pågår just nu och kommer vara färdigställd för att JENSEN grundskola ska kunna välkomna sina elever där till höstterminen 2024.

Vi ställer höga krav på barnens skolmiljö. Det ska vara en giftfri miljö där material endast godkända enligt SundaHus med A- eller B-klassning får användas. Sveaskolan är uppförd i gult tegel på 1960-talet och ritades av arkitekt Tore Axén. Fastigheten består av fyra byggnader som omfattar cirka 2770 kvm.

 

Vill du veta mer om projektet?

Välkommen att kontakta ansvarig projektledare.