Webbplatsinformation

Vi vill gärna vet vad du tycker om vår webbplats. Kontaka oss på info@futurumfastigheter.se eller via formuläret på sidan "Kontakta oss".

Bilder

Du får inte använda bilderna på webbplatsen utan att först kontakta oss.

Tillgänglighet

Vi arbetar för att göra vår webbplats tillgänglig. Vi arbetar ständigt med att förenkla och förbättra våra texter för att det ska vara lätt att förstå. Vi strävar efter att alla länkar ska se ut och fungera på samma sätt. Du som väljer att använda ditt tangentbord istället för mus, kan tabba dig fram på sidorna.

Tillgänglighetsredogörelse >

Webbläsare

futurumfastigheter.se fungerar bäst med de senaste versionerna av de vanligaste webbläsarna. Om du får problem med hur webbplatsen ser ut eller fungerar uppgraderar du webbläsaren till den senaste versionen.

Hållbarhet

Den har webbplatsen driftas i datacenter som är certifierade med Triple Green Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Det innebär att datacentret endast använder förnybar energi samt återanvänder värmen från datacentret för att värma närliggande hushåll. Leverantören är godkänd som grön driftleverantör av The Green Web Foundation Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Logga med texten The Green Web Foundation och "futurumfastigheter.se is green hosted by SiteVision AB."