Futurum Fastigheter på Instagram
Futurum Fastigheter på LinkedIn
Futurum fastigheter på Facebook

Pågående projekt

Barn och ungdomar är våra kunder. Dessutom är de vår framtid. Vår uppgift är att se till att de har en bra arbetsmiljö, dit de beger sig med glädje. Därför är det viktigt för oss att förbättra, renovera, bygga nytt och anpassa våra fastigheter.


 • Ny förskola i Bettorp

  I början av sommaren 2020 påbörjades rivningen av Bettorps förskola för att ge plats åt en ny förskola. Nu har arbetet med att bygga den nya förskolan startat.


 • Ny förskola vid Alnängarnas koloniområde

  Nu har Futurum tagit de första spadtagen för byggnationen av Alnängarnas förskola, en förskola belägen vid CV-området i närheten av Alnängarnas koloniområde. Under hösten 2021 beräknas barn och pedagoger flytta in.


 • Futurum bygger ny brandstation på öster

  I takt med att Örebro tätort växer i yta blir det svårare för brandkåren att vara på plats inom godtagbar tid vid olyckshändelser. Nu har Futurum Fastigheter fått i uppdrag av Örebro kommun att bygga den nya brandstationen på öster.


 • Svealundsskolan ersätter Eklundaskolan

  Svealundsskolan beräknas stå klar till höstterminen 2021. Skolan ersätter den tidigare Eklundaskolan i bostadsområdet Sörby. Den nya skolan kommer vara en treparallellig F-6 skola med plats för 525 elever och 50 särskolelever. Skolan byggs enligt kraven i Miljöbyggnad silver, och får en fullstor idrottshall och tillagningskök