Hus G på Glanshammar skola är färdigställt

Projektet på Glanshammar skola hus G har inneburit en ombyggnation och renovering av lektionssalar, kapprum, musiksal, matsal och tillagningskök. Futurum har träffat rektor, Katarina Hammarström som berättar att de är väldigt nöjda med hela byggprocessen och samarbetet med Futurum och Boman & Svahn. Länk till annan webbplats.

Glanshammar skola

 

Katarina berättar att ombyggnaden och renoveringen blev som en nystart för både personalen och barnen efter sommaren. Hon berättar även att matsalen är skolans hjärta och att alla är jättenöjda med renoveringen där.

- Matsalen är jättefin och känns som helt ny. Akustiken är också förbättrad genom golv och tak. Barnen tycker att den nya matsalen känns som att befinna sig på restaurang, avslutar Katarina.

Skolan har även fått en uppdatering av värme- och avloppssystemen. Av kulturhistoriska värden har vissa delar bevarats - tegelväggar, golv, kakel och lampor. Titta gärna på bilderna nedan för att se resultatet.

 

På bilderna visas rektor på Glanshammar skola, Katarina Hammarström och Mårten Cederberg, projektledare på Futurum.