JENSEN grundskola Örebro flyttar till Futurums lokaler

Nu är det klart att JENSEN grundskola Örebro flyttar till Futurums lokaler. Ett långsiktigt avtal är tecknat och klart gällande inflyttningen i Sveaskolans tidigare lokaler som ligger centralt vid Sveaparken i Örebro.

Sveaskolan

Bild: David Nises, Futurum Fastigheter.

Innan inflyttningen kommer skolan att totalrenoveras och vara färdigställd för att JENSEN grundskola ska kunna välkomna sina elever där till höstterminen 2024. SjötorpsHus Länk till annan webbplats. kommer att renovera lokalerna tillsammans med oss på Futurum. Renoveringen pågår just nu.

 

Sveaskolan är uppförd i gult tegel på 1960-talet och ritades av arkitekt Tore Axén. Fastigheten består av fyra byggnader som omfattar cirka 2770 kvm.

JENSEN grundskola Örebro är idag lokaliserad på Rudbecksgatan och har närmare 250 elever i årskurs 6-9. I samband med flytten till nya lokalerna kommer JENSEN att utöka sin verksamhet och erbjuda plats för elever i årskurs 4-9.

 

Vi på Futurum går in med stor tilltro i avtalet med JENSEN och kommer nu varsamt att renovera lokalerna. Futurum ser fram emot det fortsatta samarbetet! Läs mer om nyheten och om JENSEN grundskola Örebro genom länken nedan.

 

Läs mer här > Länk till annan webbplats.

 

Vill du veta mer om projektet?

Välkommen att kontakta ansvarig projektledare, Mårten Cederberg