Renoveringen av Västra Engelbrektskolan håller på att färdigställas

Renoveringen av Västra Engelbrektskolan håller på att färdigställas. Projektet har inneburit ett nytt tillagningskök och lokalerna har fått nytt ytskikt i samtliga utrymmen. Vi har även byggt till en ny varumottagning och ett miljörum.

 

Kulturvärdet på byggnaden är stort. Det ursprungliga utförandet har därför ändrats så lite som möjligt. Vi har bibehållit teglet och kapprumshyllorna. Vi har även efterliknat den gamla scenen som fanns i bygggnaden tidigare, med de nya vita och ribbade skärmväggarna. Golvet och taket är också renoverat för att återskapa hur det såg ut innan.

Produktionstiden har varit 12 månader och många åtgärder har gjorts för att få ordning på tidigare ljudproblematik som fanns i matsalen. Utanför byggnaden finns det grönytor där vi ska plantera växter framöver. Nedan kan du se nytagna bilder ifrån Västra Engelbrektskolan.

 

 

Mårten Cederberg är projektledare och känner sig nöjd med resultatet. Han hoppas såklart att barnen och personalen som arbetar i lokalerna ska trivas.

Projektledare