Linden förskola

Linden förskola revs under 2021 och kommer nu att ersättas med en ny förskola. I maj 2023 startar byggnationen av Linden förskola i Vivalla.

Linden förskola

Förskolan beräknas vara färdigställd till sommaren 2024 och kommer att byggas enligt Futurums förskolekoncept, Konceptförskolor i trä men med tegelfasad den här gången för att passa in i omgivningen. Förskolan kommer ha plats för 100 barn med fem avdelningar och den är ca 1100 kvm stor.

Byggnationen har upphandlas via ett ramavtal och byggs som en partnering/samverkansentreprenad i totalentreprenadform mellan Futurum Fastigheter och SjötorpsHus Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Linden förskola byggs miljösäkert och certifierats enligt Miljöbyggnad Silver. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

 

Läs mer om Futurums konceptförskolor i trä här >