Futurum Fastigheter på Instagram
Futurum Fastigheter på LinkedIn
Futurum fastigheter på Facebook

Norrbyskolan gör plats för ytterligare 300 elever

Norrbyskolan kommer, med start i februari 2016, att renoveras och byggas ut. Den befintliga fastigheten rymmer 450 elever. Eftersom stadsdelen växer behövs plats för ytterligare 300 elever, och när byggnationen är klar kommer den kunna ta emot totalt 750 elever.

Antal elever

750

Årskurs

Förskola - årskurs 6

Produktionsstart

februari 2016

Avslutningsdatum

september 2019


Projektbeskrivning

Fastigheten består ursprungligt av sex huskroppar, varav två stycken rivs och en ersätts med ny matsal. Nybyggnationen innebär att det totalt byggs fyra nya huskroppar med lektionssalar, skolhälsa, fullstor idrottshall och tillagsningskök för 800 portioner samt matsal.

Hitta hit

Besöksadress:

Majorsgatan 7-9

Din kontakt

Projektledare

Jörgen Hallin

070-020 28 47

jorgen.hallin@futurumfastigheter.se