Futurum Fastigheter på Instagram
Futurum Fastigheter på LinkedIn
Futurum fastigheter på Facebook

Utmärkelser

Finalist Årets person inom Hållbart byggande

Sweden Green Building Council delar varje år ut priset Årets person innom hållbart byggande. 2019 stod Futurum Fastigheters VD, Göran Lunander, som en av tre finalister.

Det gick inte hela vägen den här gången, men vi gratulerar Göran till en delad andra plats i den hårda jakten på titeln Årets person inom hållbart byggande 2019 på Sweden Green Building Awards den 11 oktober. Att som lokalt fastighetsboag komma till final är en stor bedrift. Övriga finalister var Henrik Svensson (Fastighetsutvecklingschef på Storebrand Fastigheter AB) och Mattias Tas (Hållbarhetsansvarig Fastighet på Lidl Sverige).

Hedersomnämnande Örebro kommuns jämställdhetspris

Örebro kommun delar varje år ut ett jämställdhetspris för att uppmärksamma en verksamhet eller person som i sitt arbete bidragit till en varaktig jämställdhet mellan kvinnor och män, flickor och pojkar. Den 24 maj 2019 tog en stolt delegation från Futurum emot priset av Murad Artin, ordförande Kommunstyrelsens jämställdhetsdelegation.


Klimatkommunernas pris för bästa klimatåtgärd

2018 tilldelades Futurum Fastigheter Klimatkommunernas pris för bästa klimatåtgärd i ett kommunalt bolag.

Diplom STeget Före, samarbete för att förbättra klimatet

Örebroregionens energipris 2017

2017 tilldelades Futurum Örebroregionens Energipris för vårt arbete med att energieffektivisera vårt fastighetsbestånd. Vi är nu 99,2% koldioxidneutrala.Örebroregionens Energipris