Futurum Fastigheter på Instagram
Futurum Fastigheter på LinkedIn
Futurum fastigheter på Facebook


Futurum söker en drifttekniker

Futurum Fastigheter i Örebro AB söker ytterligare en medarbetare till vår driftteknikergrupp. Uppdraget innebär arbete med tillsyn, optimering, drift och skötsel av bolagets fastigheter tillsammans med den övriga organisationen. Då vi eftersträvar en jämställd arbetsorganisation ser vi gärna kvinnliga sökande till tjänsten.

Om tjänsten

Som Drifttekniker arbetar Du med tillsyn, rondering, förebyggande och akut service, drift av tekniska installationer, undercentraler samt ventilationssystem i våra fastigheter. I arbetet ingår också att aktivt optimera och följa upp våra energiförbrukningar, bidra med tankar och idéer för teknikutveckling och underhåll samt täta kontakter med våra hyresgäster. Du har en analytisk förmåga och ser vidareutbildning inom ditt arbetsområde som en möjlighet. I tjänsten kan det bli aktuellt med beredskapstjänstgöring.


Kvalifikationskrav


  • Driftteknikerutbildning eller annan jämförbar utbildning och branscherfarenhet som arbetsgivaren prövar lämplig.
  • Goda kunskaper om ventilationssystem
  • Goda kunskaper om värmeundercentraler
  • Goda kunskaper i styr och reglerteknik
  • Goda kunskaper i mekanik
  • Minst begränsad el behörighet
  • Datakunskap
  • Erfarenhet från driftövervakningssystem
  • B-körkort


Vi vill att du är en person med hög social kompetens och som har lätt för att kommunicera. Det krävs att du är mycket intresserad av att vilja lära känna och knyta goda relationer med våra kunder och samarbetspartners. Du har en egen drivkraft att sätta dig in i Futurums arbetssätt och rutiner där du kommer få hjälp av kollegor att lyckas.


Arbetet ställer krav på att du är en person med god förmåga att kunna arbeta både självständigt och tillsammans med andra då vi jobbar mycket i team. Du ska kunna arbeta strukturerat både efter eget huvud och givna instruktioner med förmåga att kunna ta beslut.

Självklart är du en person som kan hålla god och professionell dialog med våra kunder och leverantörer där struktur och ordning o reda är en självklarhet.


Väl på plats erbjuder vi dig intressanta och varierande arbetsuppgifter på en arbetsplats som uppmuntrar utveckling tillsammans med trevliga arbetskamrater. Interkarriär är ngt vi ser positivt på.


Sista ansökningsdag är 2021-02-02 men urval sker löpande. Välkommen med din ansökan!


Frågor om tjänsten besvaras av Chef Specialistgruppen, Kristofer Engvall, 070-020 28 83 kristofer.engvall@futurumfastigheter.se