Futurum Fastigheter på Instagram
Futurum Fastigheter på LinkedIn
Futurum fastigheter på Facebook

2019-01-25

Futurum söker en förvaltningschef

Futurum Fastigheter i Örebro AB söker nu en ny medarbetare som ska hjälpa till att utveckla företaget. Uppdraget innebär du tillsammans med den övriga organisationen kommer att arbeta med utveckling av bolagets fastigheter.

Om tjänsten

Som Förvaltningschef hos oss ansvarar du för förvaltningen av våra fastigheter, att planera och följa upp underhåll, drift och skötseln. Du upprättar underhållsplaner och ansvarar för budgeten tillsammans med förvaltarna. Du ansvarar för att myndighetskraven på våra fastigheter efterlevs. Du har personalansvar för våra förvaltare samt säkerhetsavdelningen och du ingår i Futurums ledningsgrupp. Förvaltningschefen är direkt underställd VD.

Du som söker

Vi söker Dig som har god och gedigen erfarenhet från byggnationer och installationer inom fastighetsområdet samt flera års branschvana. Vi tror att du har en gymnasial utbildning företrädesvis med inriktning fastighetsteknik. Då vi arbetar mycket med digitalisering ser vi en bred erfarenhet från IT som en merit. Du har i övrigt goda datakunskaper och kan uttrycka dig väl i svenska i både tal och skrift. B-körkort och tillgång till egen bil är ett krav.

Personliga egenskaper

Som person har du lätt för att kommunicera och du är mycket intresserad av att vilja lära känna och knyta goda relationer med våra kunder och samarbetspartners. Att hålla god professionell dialog med entreprenörer och leverantörer ser du som en självklarhet. Du har god förmåga att arbeta självständigt men också förmåga att leda och samarbeta med andra. Du arbetar strukturerat både efter eget huvud och givna instruktioner samt har förmåga att kunna fatta beslut.

Övrig information

Väl på plats erbjuder vi dig intressanta och varierande arbetsuppgifter på en arbetsplats som uppmuntrar utveckling tillsammans med trevliga arbetskamrater.

Frågor om tjänsten besvaras av nuvarande Förvaltningschef, Leif Andersson, på 0700202830 eller leif.andersson@futurumfastigheter.se.

Välkommen att ansöka jobbet via länken nedan.


I denna rekrytering samarbetar vi med Jobbet.selänk till annan webbplats och undanber oss telefonsamtal och erbjudanden från andra annonserings- eller rekryteringsföretag.

Meriterande

  • Erfarenhet kring digitaliseringsarbetet
  • Tidigare erfarenhet kring arbete med social välfärd och mångfaldsfrågor

Krav

  • Gymnasial utbildning, företrädesvis inom byggteknik
  • Branscherfarenhet från byggnationer och installationer inom fastighetsområdet
  • Goda datakunskaper
  • God svenska i tal och skrift
  • B-körkort samt tillgång till egen bil


Sök senast:


Sista ansökningsdag är 2019-02-17 men urval sker löpande så skicka in din ansökan så fort som möjligt!