Spadtag för den nya brandstation på Öster

Torsdagen den 30 maj togs det första spadtaget för den nya brandstationen på Öster i Örebro. Göran Lunander, VD på Futurum Fastigheter gav det glädjande beskedet att det förberedande arbetet nu är klart och att det äntligen är dags att sätta spaden i marken.

Maria Haglund, Futurums styrelseordförande, Per-Ove Staberyd, Chef på Nerikes Brandkår och Gustav Falkenström, VD på NA Bygg AB.

På bilden: Maria Haglund, Futurums styrelseordförande, Per-Ove Staberyd, Chef på Nerikes Brandkår och Gustav Falkenström, VD på NA Bygg AB.

Vid spaden stod Maria Haglund, Futurums styrelse ordförande, Per-Ove Staberyd, Chef på Nerikes Brandkår och GustavFalkenström, VD på NA Bygg AB. NA Bygg har fått Futurums uppdrag att bygga den nya brandstationen på Oskarsvägen 38-40 i Örebro.

På plats på spadtaget fanns även Louis Georgis, projektledare på Futurum, Ove Abelholt, förvaltare på Futurum och Per Reuterhäll, Styrkeledare på Nerikes Brandkår.

Nu ser vi fram emot nästa steg i projektet. Under vecka 23 drar pålningsarbetet igång. Ett stort tack till alla som deltog och bidrog under spadtaget.

Vill du veta mer om projektet?

Välkommen att kontakta ansvarig projektledare, Louis Georgis.