Futurum söker Fastighetsautomationstekniker

Vi på Futurum Fastigheter söker en fastighetsautomationstekniker. Har du tidigare erfarenhet från branschen och vill vara med och utveckla våra fastigheter? Då kan det vara dig vi söker!

Automationstekniker inom fastigheter

Om Futurum Fastigheter AB

Futurum Fastigheter i Örebro AB är ett helägt kommunalt fastighetsbolag med ca 110 anställda. Vår vision är att skapa miljöer värdiga våra barn. Vi äger, förvaltar och utvecklar miljöer där våra barn och ungdomar tillbringar stor del av sin tid. Barnen och ungdomarna är våra kunder. Dessutom är de vår framtid, så även om vi är ett fastighetsbolag, är det framtiden vi jobbar med. Det är därför vi heter Futurum.

I den här rekryteringen samarbetar vi med AxÖ Consulting. Välkommen med din ansökan via länken nedan!