Nu släpper Futurum Hållbarhetsrapporten för 2021

Det är Futurums fjärde hållbarhetsrapport och i år är den helt digital. Vi hoppas att du vill läsa, inspireras och imponeras av innehållet.

I hållbarhetsrapporten kan du följa vårt arbete under 2021. Det har varit ett år fullt av spännande händelser, samarbeten, insikter, upplevelser och möten. Vi har byggt, underhållit och tagit hand om våra fastigheter och skapat värde för örebroarna. 2021 var året då vi färdigställde fyra nya fastigheter. Utöver det gjorde vi både små och stora renoveringar, anpassningar och ombyggnationer.

Under 2021 har vi även arbetat om vår affärsplan. I hållbarhetsrapporten berättar vi om de fyra målområden som vi tagit fram. Det är mål som är kopplade till Agenda 2030 Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och vår ägare, Örebro kommuns, mål för ett hållbart Örebro. För oss är hållbarhet något som finns med i allt vi gör. Från minsta humla i vår vackra Fjärilspark, till sopsortering på kontoret och nybyggnationer - som till exempel Svelundsskolan där 575 barn nu spenderar sina dagar.

På Futurum jobbar vi för framtiden, det vill säga för de barn och ungdomar som vistas i våra lokaler. Vi jobbar för miljöer värdiga våra barn!


Kika på innehållet i vår hållbarhetsrapport för 2021 >