Hållbarhetsrapport och årsredovisning 2019

Nu är 2019 års Hållbarhetsrapport och årsredovisning här. Som läsare kan du förvänta dig en lekfull rapport som bottnar i Futurums vision att ge våra barn och ungdomar värdiga miljöer.

Hållbarhetstänket genomsyrar allt vi gör på Futurum Fastigheter. Vi må vara ett kommunalägt fastighetsbolag, men allt vårt fokus ligger på att med olika angreppssätt kunna tillhandahålla värdiga och hållbara miljöer åt våra barn och ungdomar.


Hur arbetar Futurum med hållbarhetsfrågor och hur långt har vi kommit? I 2019 års Hållbarhetsrapport och årsredovisning kan du till exempel läsa om Futurums arbete med integration, vad vi gör för att våra medarbetare ska må bra, om skoltrötta ungdomar som hittat rätt, om smarta och hållbara energilösningar, våra visioner om framtida utemiljöer – och mycket, mycket, mer.


Trevlig läsning!


Till Hållbarhetsrapporten för 2019