"Att vi skulle få en så här pass positiv respons är helt fantastiskt!"

Den senaste tiden har vi på Futurum Fastigheter kunnat känna oss extra stolta och glada över resultatet på en hyresgästundersökning. Göran Lunander, VD på Futurum Fastigheter, säger att resultatet var bättre än vad vi vågat drömma om.

Man sittandes mot mörk bakgrund

Göran Lunander, VD på Futurum Fastigheter.

Vi på Futurum tar inte lätt på vår vision "Miljöer värdiga våra barn". Som ett led i detta genomfördes under november och december en hyresgäst­undersökning där rektorer och administrativa samordnare för sammanlagt 17 skolor och förskolor fick utvärdera Futurums arbete som fastighets­ägare. Undersökningen skedde i dialogform där de verksamhetsansvariga även fick gradera Futurums arbete på en skala mellan 1–5, där 1 stod för "Dåligt" och 5 stod för "Mycket bra".

– Hur säkerställer vi att vi verkligen har miljöer värdiga våra barn? Det här vet såklart de som vistas i våra fastigheter bäst, alltså barn och pedagoger. Därför beslutade jag att ett av våra affärsmål skulle vara att i dialogform genomföra en hyresgästundersökning, säger Göran Lundander, VD på Futurum Fastigheter.

Hyresgästenkät med siffrorna 4,3Förstora bilden

Under dialogerna kom värdefulla synpunkter på förbättringsområden fram, men framförallt gjordes det tydligt att Futurum gör ett väldigt bra jobb.
Med kommentarer som "ni är alltid snabbt på plats", "vi är mycket nöjda med Futurum" och "ni på Futurum är alltid engagerade och tillmötesgående" kom det kanske inte som en överraskning att medelbetyget blev 4,3 av 5.


– Jag hade satt som mål att vi skulle få minst 3,5 av 5, säger Göran. Jag vet att alla gör ett riktigt bra jobb, men att vi skulle få en så här pass positiv respons är helt fantastiskt! Det här var bättre än vad vi vågat drömma om, särskilt med tanke på det utgångsläge vi hade när vi 2012 startade Futurum, fortsätter Göran.


Nu fortsätter vi vårt goda arbete på Futurum Fastigheter och genom att ta till oss av våra hyresgästers synpunkter siktar vi på att få betyget 5 av 5 i framtiden.