Rekordsnabb grusupptagning

Grusupptagningen är en kamp och "farbror Frost" är motståndaren. I år är vi klara med upptagningen av grus cirka en månad innan planen. Det är ett rekord som ska firas!

Arbetet med att ta upp grus från vinterns halkbekämpning är ett intensivt och omfattande jobb. Det skrev vi om tidigare i våras. Nu har vi sopat bort allt grus från lekytor, gräsmattor, gångvägar, cykelställ, parkeringar och så vidare - och det har gått fort. Tack vare grymma medarbetare, entreprenörer och extrapersonal har arbetet gått cirka en månad snabbare än planerat. Vi tackar även vintern som hållit sig på behörigt avstånd sedan vi började med arbetet i mars. Med vårt nordiska klimat kan det komma snö en bra bit in i april/maj, och det kan i värsta fall innebära att Futurums personal behöver sanda istället för att ta bort gruset.


Det som återstår nu är att forsla bort en del av de grushögar som samlats vid fastigheterna. Högarna har gjort att vi kunnat spara både tid och miljö, eftersom vi sluppit åka mellan fastigheten och grusdepåerna.


Stort tack till all personal, entreprenörer och extrapersonal!Cirka 40 personer som står på en storgrushög. Dom är klädda i arbetskläder.

Gänget på Yttre skötsel, Futurum fastigheter.