Kommunikatör på Futurum Fastigheter

Att kliva in på Futurum Fastigheter är som att komma hem. Det kände jag redan vid anställningsintervjun. Med en vision som "Miljöer värdiga våra barn" gör jag nytta varje dag. Vi jobbar för barn och ungdomar som vistas i våra fastigheter och det påminner vi varandra om. Det känns gott i maggropen!

Fotograf: Magnus Wahman

Släng in en näve bokstäver, en kamera, en stor bunt glada trevliga kollegor, ett samhälls- och miljöengagemang och en massa spännande utmaningar. Då har vi min arbetsdag som kommunkatör för Futurum. Jag heter Emma Melkersson och efter tre månader kan jag konstatera att det här jobbet är det bästa jag skulle kunna önska mig - om vi bortser från rullmusen som jag fortfarande kämpar med att förstå mig på.


Ansiktslyftning och hållbarhet

Tjänsten som kommunikatör är helt pinfärsk. Faktiskt lika färsk som min anställning. Det är lite extra häftigt och det innebär att jag kommer få vara med och skapa allt från början. Redan nu har du kunnat se mer av Futurum i sociala medier och hemsidan har fått sig en rejäl ansiktslyftning. Jag är också delaktig i en spännande digitalisteringsresa där vi bland annat ska skapa ett intranät. Tillsammans med mina kollegor håller jag just nu på att slutföra den första lagstadgade Hållbarhetsrapporten i Futurums sjuåriga historia. Det arbetet kommer du garaterat att kunna ta del av i olika former och kanaler framöver.


Hör av dig till mig

Som fortfarande hyfsat ny på jobbet vill jag passa på att be om din hjälp. Vet du något spännde projekt som pågår i Futurums fastigheter? Spökar det på vinden på skolan? Har ni ett mijöarbete som ni är lite extra nöjda med? Trimmar ni gräsmattan i form av ett hjärta? Firar ni jubiléum i år? Hör av dig till mig så kanske vi kan berätta om det tillsammans.