Från tvivel till en av de mest attraktiva arbetsgivarna

För snart sju år sedan började Göran Lunander sin resa som VD på Futurum Fastigheter. Tillsammans med ca 100 fantastiska kollegor har han uträttat under efter under sedan dess.

Foto: SF-bild


Väldigt få, om ens någon förutom vi själva, trodde på oss när vi startade arbetet 2012. Vi hade ingen aning då, men med vår vision ”Miljöer värdiga våra barn” i hjärtat så kände, och känner, vi en otrolig kraft i att förbättra barnens arbetsmiljö. Det vi har gjort på sju år, är utan motstycke när det kommer till att sätta barns och ungdomars väl i första rummet.


Varför lyckas vi? Futurum har grymma medarbetare med en otroligt hög kompetens, som kompletteras med ett lika högt engagemang. Jag kan idag bara konstatera att vi har flera grymma medarbetare på väg in. De vet att vi är en av de mest intressanta arbetsgivarna! Till alla mina arbetskamrater som ser detta: Ni gör skillnad – stor skillnad – för barn, ungdomar och personal i våra hus. TACK!!!


En annan sak... på sju år har vi byggt ett bolag som har ett övervärde på drygt 2 mdkr.Göran Lunander, VD Futurum Fastigheter i Örebro AB

För snart sju år sedan startade jag min resa som VD på Futurum Fastigheter. Tillsammans med ca 100 fantastiska kollegor har vi uträttat under på under sedan dess.

Väldigt få, om ens någon förutom vi själva, trodde på oss 2012. Vi hade ingen aning då, men med vår vision i hjärtat – ” Miljöer värdiga våra barn”, så kände och känner vi en otrolig kraft i att förbättra barnens arbetsmiljö. Det vi har gjort på sju år är utan motstycke när det kommer till att sätta barns och ungdomars väl i första rummet.

 

Varför lyckas vi? Futurum har grymma medarbetare med en otroligt hög kompetens, som kompletteras med ett lika högt engagemang. Jag kan idag bara konstatera att vi har flera grymma medarbetare på väg in. De vet att vi är en av de mest intressanta arbetsgivarna! Till alla mina arbetskamrater som ser detta: Ni gör skillnad – stor skillnad – för barn, ungdomar och personal i våra hus. TACK!!!

 

En annan sak... på sju år har vi byggt ett bolag som har ett övervärde på drygt 2 mdkr.

 

Göran Lunander, VD Futurum Fastigheter i Örebro AB