Vi lär och utvecklar varandra

Sara Norrby är 21 år och hennes resa på Futurum började 2017. Hennes yrkesliv började genom en praktik som utvecklades till sommarjobb och säsongsarbete. Idag
är Sara tillsvidareanställd på avdelningen för yttre skötsel. Eleonor Prenker Persson är 55 år och har arbetat på Futurum sedan april 2022. Eleonor är utbildad inom trädgård och har tidigare arbetat som säljare och butikschef inom möbler och kläder. Idag är hon tacksam över sin tillsvidareanställning och sin roll på yttre skötsel.

Både Sara och Eleonor beskriver att Futurum är noggranna med att värna om sina medarbetare och att det finns en mycket god arbetsmiljö. De berättar att det finns en unik gemenskap där alla hjälper alla. Sara berättar att hon har utvecklats oerhört mycket både personligen och yrkesmässigt under sin tid på Futurum.

– Tiden i skolan och efter skolan var tuff. I början var jag en tillbakadragen person av olika anledningar, men på Futurum har jag alltid känt mig sedd av mina kollegor. På Futurum har jag utvecklats till den personen jag är idag, berättar Sara.

STRUKTURERAD ARBETSPLATS

Efter många år inom möbel- och modebranschen insåg Eleonor att hon behövde vistas mer utomhus och samtidigt få vara kreativ i sitt arbete. Hon ville hitta en strukturerad arbetsplats, men där det fanns utrymme för energi även efter en dag på jobbet.

– Futurum har hittills levt upp till alla mina kriterier av en god arbetsplats. Det bästa är att få arbeta för barnens framtid – att jag får vara delaktig i att skapa gröna och hållbara miljöer för barnen, säger Eleonor.

GEMENSAMMA MÅL

På Futurum arbetar man utifrån gemensamma mål vilket både Sara och Eleonor uppskattar. Det gör att alla känner sig inkluderade och mer engagerade i varandras arbetsuppgifter. Sara berättar att många av hennes kunskaper inom exempelvis växter, vatten och underhåll kommer ifrån hennes kollegor.

– Det är jättebra! Vi arbetar med ett arbetsliv för alla och med att lära och utveckla varandra, säger Sara.

I framtiden vill Sara arbeta med stora maskiner, ta lastbilskort, köra hjullastare eller kran. Det är hennes framtidsdröm och Futurum har helt klart varit en bra ingång till hennes yrkesmässiga karriär. Eleonor ser positivt på framtiden inom Futurum –
hittills känner hon att hon har hittat rätt!


VAD VÄLJER DU?

Sara

sommar – vinter

saft – kaffe

framtid – dåtid

sekatör – lövblås

läralära ut

Eleonor

sommar – vinter

saft – kaffe

framtid – dåtid

sekatör – lövblås

lära – lära ut

KONTAKT

Besöksadress
Futurum Fastigheter i Örebro AB
Pappersbruksallén 1a
702 15 Örebro

Postadress
Futurum Fastigheter i Örebro AB
Box 33 500
701 35 Örebro

 

Organisationsnummer
556736-6215

Telefon växel
019 - 767 91 00

E-post
info@futurumfastigheter.se

Till toppen